Танцова школа DS CARIBE е основана през 2006 г. От тогава тя е най-големият център за танци, спорт и развлечение в Стара Загора. През 2014 година с много любов към балетното изкуство и съвременния танц Кристина Димитрова разрива първите групи за деца. А в началото на 2023 г школата отваря врати и за  детски групи по стандартни танци/ румба, джайф, ча ча ча, английски валс и т.н./.Утвърждавайки се като танцова школа, която предлага изключително високо качество на преподаване “Детска танцова школа Карибе“ е лауреат и на многобройни международни конкурси. Името на школата е синоним на качество и професионализъм в обучението по модерни и характерни танци, джаз, лирикъл , танц театър и стандартни танци за деца.

В школата се преподават танци и спорт за възрастни - Кубинска салса, Домиканска бачата, Меренге, Регетон, Афро, Зумба, Пилатес. Тренировките се провеждат в две модерни зали, специализирани за танци и спорт с всички необходими условия.

Школата се гордее с екип от висококвалифицирани педагози, които с много търпение, любов и отношение към красивото, успяват да постигнат хармония в отношенията със своите ученици. Програмата, по която работят преподавателите в танцовата школата е създадена така, че да съответства на индивидуалните възможности на всяка възрастова група, като едновременно с това тя е и добра основа за изграждане на отговорност и отношение към изкуството.Уроците са както за начинаещи, така и за напреднали, като периодично през година се сформират нова групи. Инструкторите на клуба при нужда отделят индивидуално внимание за всеки, за да може той лесно и максимално да усвои материя на танца или спорта с който се занимава.

© 2005-2024 DS Caribe. Всички права запазени.

Създадено от: