Шест златни и един сребърен медал

за DS CARIBE

В рамките на няколко дни малките танцьори на клуба спечелиха 6 златни медала и 1 сребърен от Международния танцов фестивал "Magic World", който се проведе в Хасково от 09 до 11.06.2017 г., както и 3-то място на организирания от ММЦ Стара Загора танцов конкурс "Youth can dance".

Малките чаровници, някои от които танцуват съвсем от скоро, се представиха с групови изпълнения и оригинална хореография и обраха овациите на публика и жури на престижното състезание в Хасково за пореден път. Със солово изпълнение се яви и многократно награждавания танцьор и треньор Калоян Славов. За емоцията от състезанията и положения през годината труд, както и за предстоящите състезания и летни тренировки, Мария Стефанова разговаря в студиото на БНР Стара Загора и предаването "60 минути повече" с треньорите Кристина Димитрова и Калоян Славов, както и с 5 годишната Яна Юрганджиева и 7 годишната Стефани Панайотова.

Интервюто може да чуете на адрес:
http://bnr.bg/starazagora/post/100844679

СПОДЕЛИ С

Нови групи през октомври 2018 г

В Dance Studio CARIBE ще Ви помогнем да усетите какво е танцът - не просто комбинация от стъпки и пози, а умение да се свързвате със себе си, с музиката, с човека до Вас. В шеметен и красив танц ние ще Ви покажем, че всеки може да се научи да танцува! И защо този първи за Вас урок да не е първата крачка в едно ново и вълнуващо пътешествие за Вас?!
Забавлявайте се и споделете заедно вълшебното чувство във вихъра танца, защото DS CARIBE не е само танцово студио, то е място, където всеки оставя сърцето си и среща нови приятели!

Групата по Бачата ще стартира на 22.10/понеделник/ от 20:30 часа  Не ви е необходимо нищо друго, освен добро настроение, усмивки и чисти обувки.
Групата по БАЧАТА ще стартира на 28.10/неделя/ от 17:30 часа 

Цена 25 лв. и включва 8 посещения /салса, бачата, или и двете/.

Цена за двойки - 30 лв. и включва 8 посещения /салса, бачата, или и двете/ и важи за 2 човека – мъж и дама. На всяка тренировка е осигурена бутилирана минерална вода.

Салсата и бачатата са изключително зареждащи танци. Те подобряват кръвообръщението и издръжливостта на мускулите. Освен това танцуването гори страшно много калории, освобождава стреса и е сред предпочитаните социални забавления в обществото.

НЯМА ЛОШИ ТАНЦЬОРИ

Социалното танцуване означава, че някакви хора се движат заедно на дансинга и се забавляват. Не е необходимо всички да танцуваме по един и същ начин, нито пък всички да сме професионалисти. Дори и просто да станеш от стола и да се движиш леко в ритъма на музиката, това е твоят начин да изразиш удоволствието от танца. Казвали ли сте си някога: „Те не са лоши танцьори, просто възприемат танца по различен начин”? На всяко парти има хора с различен стил на танцуване и с различно ниво (начинаещи, средно напреднали, напреднали), което не означава, че има добри и лоши танцьори, просто всички са излезли, за да се забавляват. Ако приемате танците толкова насериозно, дори когато танцувате в клуб, и започвате да губите способността да се смеете на собствените си грешки, може би е време да научите нещо от истински „социален” танцьор, който не изпълнява заучени стъпки, а просто се движи в ритъма на музиката за забавление!

Шест причини да танцувате салса:

  1. Салсата е страхотен начин да поддържате фигурата си.
  2. Салсата повдига самочувствието ви….
  3. Салсата развива баланса, координацията, рефлексите и самоувереността….
  4. Салсата комбинира различни стилове….
  5. Салсата е социален танц….
  6. Салсата е забавна / салсата е много забавна – за танцуване и за гледане. В нея има толкова енергия и желание, че просто те прави щастлив и те кара да се замисляш за малките удоволствия в живота. ….    

ПРИ НАС МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ И ПРАКТИКУВАТЕ

Кубинска Салса
Бачата

Л.А салса

Класически Балет
Модерен Балет
Стайлинг

Контемпорари

Характерни танци

Брейк и хип хоп

Z dance fit

Народни танци

Аржентинско танго

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Списък !

СПОДЕЛИ С

© 2019 DS Caribe - Танцово студио Карибе. Всички права запазени.

Създадено от: