Мили дами,

      За всички вас, които имате наднормено тегло, или просто нужда от тренировки сме изготвили програма за отслабване и стягане. С програмата „Move Your Body“ вие ще имате възможност както да стегнете тялото си, така и да редуцирате теглото си. Ние ви предлагаме натоварване  в рамките  на  45 минути, работа със собственото си тегло, съчетано със съпротивлението на ластиците и трениране на всички мускулни  групи 2 пъти в седмицата. С тази тренировка  ще успеете да развиете, както силата във вашето тяло, така и до получите нужният тонус за негo. Минималната възраст за включване в групата е 18 год.

Дните на провеждане на тренировките са вторник и четвъртък, а часът 17:30 часа. За друг часови диапазон може да стартира група при минимум 10 записани.

Доверете ни се!!! Ние знаем как да ви накараме да се почувствате щастливи и на място!!!

Може да се включите в групата веднага. На всяка тренировка има осигурени ластик и бутилирана минерална вода за всеки присъстващ. Необходимо е носенето на постелка за тренировка, но ако нямате такава в залата може да Ви бъде осигурена.

 

Описание на самата програма:

Методът Пилатес е идеален избор за поддържане на форма – укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото.

Ключът към перфектната визия на много от професионалните танцьори, топ атлетите и холивудските звезди е Пилатес.

Пилатес е модерен микс от физически натоварвания и упражнения от каланетика, балет и йога, на фона на релаксираща музика. Този вид гимнастика развива гъвкавостта на тялото, повишава мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота. Упражненията се изпълняват бавно и със специално внимание върху дишането и концентрацията на мисълта, само по веднъж, в определен брой повторения, а не в серии, както е при другите видове гимнастики. Движенията изглеждат прости, но за да ги изпълнявате “чисто” се изисква сила в мускулите и желязна концентрация на ума.

При Пилатес се използват по-малки предмети като топки, ластици, пружини и гирички, които служат за нарушаване на равновесието и карат мускулите, които отговарят за стабилизирането на тялото да се съкращават. Всяко упражнение има три нива на трудност – за начинаещи, за средно напреднали и за напреднали. Интензивността на движенията зависи от индивидуалната форма. За максимален ефект се препоръчват тренировки 2 пъти седмично.

Програмите за стягане и отслабване се практикуват, за да заместят или допълнят фитнес-тренировката, да се изгарят калории, да се оформи и стегне тялото, да се укрепи физическото здраве и да се поддържа

СПОДЕЛИ С

© 2019 DS Caribe - Танцово студио Карибе. Всички права запазени.

Създадено от: