В Dance Studio Caribe ще ви помогнем да усетите какво е танцът - не просто комбинация от стъпки и пози, а умение да се свързвате със себе си, с музиката, с човека до вас. Забавлявайки се споделете заедно вълшебното чувство във вихъра на танца!

"Имало едно време... Така започват приказките. Да, не сте сбъркали, нашият живот е Caribe и той е една вълнуваща приказка с много танцови стъпки и пътешествие в царството на танците.

Ние сме Криси и Стиви, танцуваме кубинска салса и бачата, повече от 10 години. Тук възниква спора - яйцето или кокошката. Ами да ви кажа кокошката е! Започнах първо аз, после и Стиви се потопи в този свят на вълнуващите ритми и танци. Дали ни е било трудно? Да, и все още понякога е така, но обичаме танците и се раздаваме от сърце. Падаме, ставаме, учим се, плачем от радост, смеем се, но не спираме да танцуваме. Истински и искрени сме, за това и имаме толкова много приятели, И така, тази приказка е от онези, които нямат край. Искате ли да надникнете в нашият вълшебен свят? Заповядайте, ще ви очакваме!

Caribe е основан като салса клуб през 2005г, а от 2014г се разраства в Dance Studio Caribe с увеличен инструкторски състав и включване на различни стилове танци. От тогава той е най-големия център за горещи ритми и кубинска страст в Стара Загора.

Преподавателите в клуба са професионалисти в своите области. Преподава се кубинска салса, Rueda de Casino, бачата, кизомба, меренге, регетон, афро, модерен и класически балет, народни танци, зумба, аржентинско танго, ча-ча, пилатес с ластици "Move Your Body" и всичко това както за деца, така и за възрастни.

Ние можем да ви предложим, освен уроци в група и:
• индивидуално обучение в удобни за вас часове;
• подготовка на сватбен танц;
• танцова програма и анимация за вашите събития.

Тренировките се провеждат в модерна зала, специализирана единствено за танцови тренировки с всички необходими условия, както и кът за отдих, предлагащ минерална вода. Уроците са както за начинаещи, така и за напреднали, като в началото на всеки сезон стартират нови групи, а по всяко време има възможност към вече сформираните да се включат и нови членове. Инструкторите на клуба при нужда отделят индивидуално внимание на всеки, за да може той максимално правилно и лесно да усвои магията на танца и да се наслади на времето, прекарано в залата за тренировка.

И понеже всички преподавани стилови са социални, всички в Dance Studio Caribe са едно голямо семейство, което често се забавлява заедно.

© 2005-2023 DS Caribe. Всички права запазени.

Създадено от: