ТАНЦИ ЗА МЪНИЦИ от 3 до 5 год.

                                               

Заниманията ни по танци за най-малките, са много добре помислени и избрани. За по-малките, танците са основно раздвижване на ръчичките, краченцата, главичката и тялото. Всички играят танците на животните, на пингвина, на влакчето, на куклата и др.

Като пример за това са Патешкия танц, Gummy Bear и много други.

Децата се подготвят и за участия в сценични изяви и състезания.

След като сме потанцували веселите танци идва ред и на по-трудните. Народни и социални танци!!!

 

 Тренировките са по 45 мин. всеки понеделник и сряда от 17:15  часа. По време на тренировката на всяко дете се осигурява бутилирана вода, подходяща за ежедневна употреба от деца.

 

Танци за деца от 6 до 14 год.

 

Танцът е вид изкуство, което се е превърнало във вълнуващо преживяване за малки и големи. Танците носят настроение, наслада от ритъма на музиката, премахват напрежението, зареждат с положителни емоции и енергия. Редовното практикуване на танци може да увеличи гъвкавостта на вашето дете, физическата му сила и издържливост.

Децата увеличават социалните и комуникативните си умения. Танците стимулират артистичните заложби на децата, тяхното творческо мислене и въображение, учат на любов към изкуството. Танците повишават гъвкавостта, здравината на костите, дават сила, устойчивост, подобряват функциите на мозъка, дават самочувствие.

Програмата на обучение по танци има за цел развиването на определени двигателни умения и подобряването на музикалната и двигателна култура на децата. Танците провокират артистичните заложби на детската личност, формират чувство за ритъм; те са извор на жизненост и забавление. Главно застъпени в програмата на обучение са социалните танци – салса, бачата, меренге, ча-ча, забавни танци, както и запознаване с основите на класическия балет.

Децата се подготвят и за участия в сценични изяви и състезания.

 

За групата възраст 6-8 год. тренировките са по 1 астрономически час всеки понеделник и сряда от 18:00 часа. По време на тренировката на всяко дете се осигурява бутилирана вода, подходяща за ежедневна употреба от деца.

 

За групата възраст 9-14 год. тренировките са по 1 астрономически час всеки понеделник и сряда от 19:30 часа. По време на тренировката на всяко дете се осигурява бутилирана вода, подходяща за ежедневна употреба от деца. 

© 2019 DS Caribe - Танцово студио Карибе. Всички права запазени.

Създадено от: